Entreegebouw Engelhart

KPMV en Studio van Doorn ontwierp het interieur van een entreegebouw, hal en trappenhuis voor een Haarlemse loods.


Opdrachtgever: Engelhard pigments & additives Europe BV

Ontwerp: KPMV architects en René van Doorn

juni 6, 2012

Studio van Doorn ontwierp in samenwerking met KPMV, het interieur van een entreegebouw, hal en trappenhuis voor een Haarlemse loods. De openbare, representatieve ruimtes zijn ook geschikt voor presentaties. Tussen de ingang en de kantine is een terras gecreëerd dat dient als beschutte zone en overgang tussen buiten en binnen. Het logo van het bedrijf is nadrukkelijk aanwezig op de langste binnengevel. Dit werd mogelijk door de tochtsluis als een gebouwtje in een gebouw te maken. Naast wit is graniet een wezenlijk accent: vloeren, banken, traptreden, plinten zowel binnen als buiten én het werkblad van de balie zijn hiermee afgewerkt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.